top of page
Servicii_

Timpul devine tot mai scurt, iar viața de zi cu zi aduce deseori provocări și dificultăți cărora este dificil să le facem față pe cont propriu. Problemele  pentru care se apelează la psihoterapie sunt diverse. Ar fi imposibil să le expun aici pe toate, dar voi prezenta, în linii mari, câteva exemple cu care lucrez.

 

Este de la sine înțeles că toate ședințele de psihoterapie sunt strict confidențiale și că îmi tratez clienții cu același respect și dedicare indiferent de rasă, sex, orientare sexuală, religie, cultură sau naționalitate.

 

Iată câteva exemple de servicii pentru care sunt solicitat:

                            Psihoterapie online pentru  adolescenți, adulți, cupluri și familii.

 

 

Psihoterapia persoanelor care întâmpină probleme de comunicare, exprimare emoțională, agresivitate, probleme de relație, stimă de sine scăzută, probleme la locul de muncă, izolare, furie, sentimente de eșec, dificultăți economice, crize existențiale (anxietatea morţii, singurătate, libertate, sensul vieţii).

 

Psihoterapia persoanelor discriminate sau abuzate fizic, sexual, emoțional, moral. Recuperare după doliu sau pierderea unei persoane,  după divorț sau separarea cuplului.

 

Psihoterapia și dezvoltarea personală a copiilor cu tulburări emoționale și de comportament. Copii care întâmpină probleme școlare, dificultăți de adaptare. Copii care au suferit pierderi semnificative. Copii cu părinți divorțați.

 

Psihoterapia și dezvoltarea personală a adolescentului. Probleme de adaptare, integrare, dificultăți școlare, probleme de relaționare.

 

Psihoterapia și suportul persoanelor cu tentativă suicidară, depresie, stres, anxietate.

 

Psihoterapie și dezvoltare personală pentru sportivi de performanță.

bottom of page